Forkæl dig selv med disse skønne nye microfiberklude i farven Nordic Beige som bare matcher og forskønner ethvert hjem.

Oplev at kludene falder i med indretningen og pludselig ikke virker forstyrrende, som spraglede farver ellers kan støje og få hjemmet til altid at virke rodet.

Fakta:

Kludene består af ekstremt fine syntetiske fibre, 80% polyester og 20% polyamid (nylon). Fibrene er meget tyndere end et menneskehår – faktisk op til 100 gange tyndere.

Mikrofiberklude har en fantastisk evne til at fange og holde på snavs, støv, og bakterier. Deres fine fibre skaber mange små kroge og sprækker, som effektivt samler partikler op.

Fordi mikrofiberklude kan rengøre uhyre effektivt med blot vand, reducerer de behovet for kemiske rengøringsmidler. Dette gør dem til et miljøvenligt alternativ til traditionel rengøring. Samtidig er de yderst holdbare og kan vaskes op til flere hundrede gange, før de begynder at miste deres effektivitet, hvilket også gør dem til et økonomisk valg.

Mikrofiberklude kan absorbere helt op til 7-8 gange deres egen vægt i væske. Dette gør dem meget effektive til at tørre op og rengøre overflader uden at efterlade striber.

*Studier har vist, at mikrofiberklude kan fjerne op til 99% af bakterierne på en overflade, selv uden brug af rengøringsmidler, hvilket gør dem meget hygiejniske.

Mikrofiberklude er skånsomme mod sarte overflader som glas, spejle og skærme, da de ikke ridser, men alligevel effektivt fjerner skidt og fedt.

De vaskes ved 60 grader, og vi anbefaler man tørre dem på et tørrestativ eller en radiator for at bibeholde den gode egenskab i kludens microfibre.

Klude kan anvendes tør som våd – med sæbe og uden sæbe.

Rigtig god fornøjelse med dine nye klude 

  • * University of California, Davis (2007): En undersøgelse foretaget på UC Davis viste, at mikrofiberklude kunne fjerne op til 99% af bakterierne fra overflader sammenlignet med traditionelle bomuldsklude, der kun fjernede omkring 30%. Mikrofiberkludenes fine fibre gør det muligt for dem at fange små partikler, herunder bakterier, meget mere effektivt.
  • Environmental Protection Agency (EPA) Study (2002): EPA offentliggjorde et studie, der viste, at mikrofiberklude er effektive til at fjerne bakterier og vira fra overflader i sundhedssektoren. De fandt, at mikrofiberklude kunne reducere bakterier med op til 99%, når de blev brugt korrekt.
  • University of Massachusetts Lowell (2013): Dette studie fokuserede på rengøring i sundhedsfaciliteter og fandt, at mikrofiberklude var bedre end traditionelle rengøringsklude til at reducere bakterieniveauer på hospitalsoverflader.De fleste af disse studier viser, at mikrofiberkludens struktur, med dens mange små fibre, gør den i stand til at trænge dybere ind i revner og kroge og opsamle partikler, herunder bakterier, langt mere effektivt end traditionelle rengøringsklude. Det er dog vigtigt at bemærke, at effektiviteten afhænger af korrekt brug og regelmæssig vask af kludene for at forhindre, at bakterier samles i dem
  1. Køb | lille
  2. Køb | stor

Varen blev lagt i kurven

Du bestiller mere end vi har på lager. Mængden er justeret.