Om os

Micares passion for kvalitetspleje og vedligeholdelse af dine værdifulde ejendele, går igen i hvert eneste produkt vi tilbyder. Med årtiers ekspertise har vi udviklet og forfinet produkter, der ikke bare renser, men også beskytter og forlænger levetiden for dine læder-, træ- og stenoverflader.

Lidt om os..

 • micare er en 100% dansk ejet virksomhed, som har arbejdet med plejemidler siden 2003. Ideen til at starte micare kom af, at vi havde et ønske om at samle de bedste plejeprodukter på en og samme platform, og ønsket om at skabe en tryghed for forbrugeren, hvor man kunne finde viden og inspiration, netop fordi der findes enormt mange forskellige produkter på markedet, som vi som forbrugere har svært ved at navigere i. Bag ideen micare står Connie og Klaus Mikkelsen som er bosat i smukke Silkeborg.

  Vi brænder for naturen og naturprodukter. Er vilde med at skabe nyt liv til nedslidte og triste produkter.

   

  Med vores store erfaring på området vil vi fortsat nørde og teste produkter og samle de absolutte bedste her på hjemmesiden.

   

  Recepten på micare balsam og sæberne går mere end 35 år tilbage i tiden. Balsammen bestod dengang, og gør det stadig af kokosfedt, lanolin og bivoks. Alle vores sæber består af råsæbe, og vand. Alle dele er 100% rene naturprodukter og er meget drøje i brug. Produkterne bliver omhyggeligt blandet efter den oprindelige recept, håndlavet og emballeret. Anvendeligheden af vores produkter spænder bredt,  det er vi stolte af.

  micare har tilføjet endnu et plejeprodukt nemlig micare plejesæbe som består af råsæbe og demineraliseret vand. Et produkt som er særlig beregnet til pleje af træ og læder, da alm. postevand indeholder kalk og mineraler som på sigt kan lave skjolder.

  Vores bestræbelser har altid været at sammensætte et produkt program DER VIRKER. Og så vægter vi bæredygtighed højt på listen.

  Vi sælger produkterne til private og virksomheder. Du møder os på de sociale medier, på internettet, ude i butikkerne, på messer, udstillinger, markeder, i indkøbscentre mm.

  Vi har forhandlere over hele landet, særligt butikker som møbelforretninger, bil-, motorcykelforhandlere, sko- og skindbutikker, rideudstyrs butikker, jagt butikker m.fl.

 • Har du brug for support, er du velkommen til at skrive til os. Du kan kontakte vores support på hverdage mellem 9-16 ved at sende os en mail på hello@micare.dk

  Vi vender retur på din henvendelse hurtigst muligt og typisk inden for ganske få timer.

Vidste du...

 • STEN INDE/UDE
  Er dit stenbord blevet mat og trist – så rens det i rensesæben, lad det tørre helt, og påsmør dernæst med balsam, du vil blive overrasket.

   

  VIDSTE DU

  At du let og skånsomt, for både miljø og dit læder, kan rengøre, sneaks, fodboldstøvler, ridestøvler, løbesko mm med vores sæber.

  Og at beton overfladebehandlet emne som står udendørs holder længere hvis man behandler med micare balsam, da uv strålerne får emnet til at falme og varmen udtørrer det.

 • LÆDERSOFA
  En lædersofa vil under normale forhold (temperatur/sollys mm) have godt at en behandling 3 gange årligt.
  Står sofaen tæt på vinduet hvor den får masser af direkte sollys, har den muligvis behov for en behandling eller 2 yderligere.
  Er sofaen snavset, rens den med rensesæben inden. Når den er helt tør (ved stuetemperatur 20-22 grader, ca. 24 timer efter afrensning) kan påføringen af balsam påbegyndes.
  Er læderet garvet med chromholdige midler, metoden som man har anvendt i årevis, så er det ikke nødvendigt at give balsam efterfølgende, så kan man med fordel udelukkende give micare plejesæbe 4 gange årligt for optimal beskyttelse.

micare Plejesæbe | plejer dit laminat plejesæbe er et 100% dansk naturprodukt, bestående af 85% råsæbe samt demineraliseret vand.

Vi lover dig...

Vi leverer produkter til dig, som giver alt det du vælger at behandle; en længere levetid.

 • Gode bæredygtige produkter.
 • Pleje så dine møbler kan holde i årevis.
 • Vi bestræber os på at have de bedste produkter
Bæredygtige produkter