Bæredygtigt

micare er stolt af at være en bæredygtig producent af 100% kemifri produkter, der er fremstillet i Danmark. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter, der skåner miljøet og samtidig sikrer fremragende resultater.

Hvad er bæredygtighed

 • Ved at pleje sine produkter, for at forlænge levetiden, er i sig selv bæredygtigt. Og at man så samtidigt plejer og rengør med naturlige produkter, er vi i micare vilde med.
  Ved at anvende vores rense og plejesæber, undgår man et overforbrug af sæbe som man efterfølgende sender i afløbet.
  I micare lever og ånder vi for at bevare og genbruge.
  Vi sætter en dyd i at anvende produkter som kan genanvendes samt affaldssorteres optimalt.
  Vi ønsker at passe godt på vores miljø og bestræber os på at være så bæredygtige som overhovedet muligt.

 • NYT!!
  Nogle skindproducenter garver læder med mindre chromholdige midler end tidligere, dette gør at pH- værdien falder. Råsæbe så som sæbespåner og brunsæbe har en højere pH-værdien, hvilket gør at læderet ikke kan tåle at blive plejet med råsæben uden efterfølgende behandling af en balsam af en ordentlig kvalitet.

Vidste du...

 • SPRUKNE POTER
  Har din hund tørre og sprukne poter, syntes den ikke det er sjovt at gå tur, særligt når der saltes udenfor. Så prøv at massere lidt balsam ind i poterne og se hvilken lykke det gør for din hund.

  HESTE
  Har din hest tørre hove kan du med fordel gnide balsam på de rene hove. Vi anbefaler at man vasker hovene inden sengetid, og smører de tørre hove den efterfølgende dag. Balsamen er yderst drøj i brug, derfor bør der påføres et tyndt lag.

  CYKLER, LØBEBÅND, KNALLETER ETC.
  Har din cykel, knallert, hestetrailer, løbebånd, løbehjul osv. tabt glansen kan du med fordel polere med balsam.


  STEN INDE/UDE
  Er dit stenbord blevet mat og trist – så rens det i rensesæben, lad det tørre helt, og påsmør dernæst med balsam, du vil blive overrasket.

 • Er din fordør i aluminium blevet mat af sollyset, kan du med fordel få farven frem med micare balsam. Det samme gælder for din postkasse i alu.

  Er dine sålbænke i enten zink, aluminium eller skiffer blevet matte, så rens og lad dem tørre og giv dernæst balsam, så vil du se dem stå som nye og så skyr de regnvand.

  LÆDERSOFA
  En lædersofa vil under normale forhold (temperatur/sollys mm) have godt at en behandling 3 gange årligt.
  Står sofaen tæt på vinduet hvor den får masser af direkte sollys, har den muligvis behov for en behandling eller 2 yderligere.
  Er sofaen snavset, rens den med rensesæben inden. Når den er helt tør (ved stuetemperatur 20-22 grader, ca. 24 timer efter afrensning) kan påføringen af balsam påbegyndes.
  Er læderet garvet med chromholdige midler, metoden som man har anvendt i årevis, så er det ikke nødvendigt at give balsam efterfølgende, så kan man med fordel udelukkende give micare plejesæbe 4 gange årligt for optimal beskyttelse.

micare Plejesæbe | plejer dit laminat plejesæbe er et 100% dansk naturprodukt, bestående af 85% råsæbe samt demineraliseret vand.

Vi lover dig...

Vi leverer produkter til dig, som giver alt det du vælger at behandle; en længere levetid.

 • Gode bæredygtige produkter.
 • Pleje så dine møbler kan holde i årevis.
 • Vi bestræber os på at have de bedste produkter
Bæredygtige produkter